Intellisol

Contact us

Intellisol
Maastrichtersteenweg, 163a
3680 Maaseik
http://www.intellisol.be
E: info@intellisol.be
T:+32 (0) 89 355 300

Our offer

Onze producten en diensten

  • Photovoltaïsche zonnepaneleninstallaties
  • Intelligente, energiezuinige verlichting (daglichtsturing, led, sensoren, doordacht lichtplan)
  • Warmtepompboilers
  • Zonne-warmtepompboilers (Niet te verwarren met zonneboiler! Kijk hier voor meer informatie.)

Over Intellisol

Wie zoekt naar een betrouwbare partner voor een zonnepanelensysteem van eersteklas kwaliteit mét opbrengstgarantie, uitstekende garanties en correcte nazorg, is bij Intellisol aan het juiste adres. Dat kunnen onze ruim 3000 klanten – particulieren en bedrijven – getuigen, die samen meer dan 20 miljoen kWh halen aan elektriciteitsproductie per jaar. Met Intellisol kan u vertrouwen op een keuze waarop u in de toekomst tevreden terugkijkt.

Onze visie op kwaliteit

Where energy, intelligence and efficiency meet, a sustainable world becomes profitable

Comfort en luxe zijn in ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Intellisol vindt dan ook een energiezuinige, milieuvriendelijke en toekomstgerichte keuze minimaal dezelfde, maar liever nog een hogere levensstandaard moet opleveren. Het innovatieve karakter van onze intelligente energiesystemen, waaronder onze hoogwaardige zonnepaneleninstallaties, doet dat. U maakt minder kosten, hebt meer woonplezier, ervaart meer gemak en neemt een onafhankelijkere – en daardoor zorgelozere – positie in ten opzichte van de energiemarkt. Daarvoor zijn kwaliteit en zekerheden onontbeerlijk. En die biedt Intellisol en zijn producten u. Dan wordt een duurzame keuze pas echt rendabel én prettig.

Duurzame én rendabele wereld

Intellisol weet dat een duurzame wereld niet alleen haalbaar is, maar zelfs rendabel kan zijn. Daarvoor moeten drie kernbegrippen samensmelten: energie, intelligentie en efficiëntie. En dat is precies wat er gebeurt in de intelligente energiesystemen van Intellisol. Ons assortiment bevat volwassen en bewezen energiesystemen; doorontwikkelde technieken die perfect zijn afgestemd op uw wensen, behoeften, huishouden en zelfs toekomst, en die het comfort die u gewend bent, ondersteunen.

Our labels

  • PV-2011-0001 (Solar PV) (Solar PV)